مشاوره حقوقی رایگان - تایید انفساخ

بسمعه تعالی
باسلام خدمت خواهران و برادران گرامی
اینجانب خودروسنگین مرحوم پدرم رو فروختم به یه شخص تبهکار و خیلی خائن ( تهمت الکی نمیزنم، البته شناخت نداشتم بعدا فهمیدم) سال 93 خودرو رو به شرط اقساطی فروختم، اونم شفاهی قرار شد چندماهه اقساط رو بدع حتی نوشتیم که فردا جهت تعیین تکلیف به تهران لیزینگ برویم، واصل قسط رو پرداخت کنه و جریمه ودیرکرذ رو بنده گفتم که بخشودگی داره و برای بنده جریمه و بخشش، بماند که چقدر اذیت و ازار کرد و لیزینگ حکم توقیف اموال ما و ضامنین رو صادر کرد، یکی دوبار اظهارنامه جهت فسخ و تاییدیه فسخ فرستادم، و یک بار گفته بود این شرط فسخ بعدا به قولنامه اضافه شده و قولنامه دست بنگاه دار بوده که وکیل بنده فریب من رو داد و بدون هیچ دفاعی همون روز اول قاضی نامحترم حکم رو صادر کرده بود و یک بارهم فسخ رو دادخواست کردم به عنوان فسخ غیرمالی که به خاطر اصحاب دعوا وحدت موضوع فسخ رو رد کرد، حالا مه چندسال میگذره و ایزینگ حکم توقیف اموال ما رو صادر کرده بنده مجبور شدم اقساط لیزینگ رو بپردازم و تسویه حساب گرفتم ، آیا انفساخ به وجود امده، شرط بر این بود که اقساط رو اون پرداخت کنه که متاسفانه انجام نداده است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مگر در قرارداد شرط انفساخ ذکر
شده باشد
اگر خود شما اقساط را پرداخت کرده اید شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مبالغ توسط شما پرداخت شده است ابتدا اظهارنامه سپس دادخواست مطالبه‌ی وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد مدارک موجود را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.