مشاوره حقوقی رایگان - انفساخ

باسلام اگر شرط انفساخ محقق شده باشد و خریدار و فروشنده ذیل این شرط را امضا کرده باشند آیا نیاز به طرح دادخواست در دادگاه حقوقی می باشد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص برای فرد ارسال و معامله را فسخ کنید در صورتی که ایشان قبول نداشته باشند باید دادخواست تایید فسخ تنظیم نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر در این صورت به آن اقاله می گویند و نیازی به تنفیذ دادگاه ندارد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط شده باشد باید دا‌دخواست تنفیذ انفساخ داده بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر طرفین توافق نمایند خیر اقامه دعوا لازم نیست
ولی اگر یکی از طرفین ، انفساخ را قبول نداشته باشد باید دادخواست تنفیذ انفساخ قرارداد را
مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود گرچه اختلاف نظر وجود دارد لکن برای اعلان رسمی نیاز به طرح دعوا میباشد تا روابط حقوقی را استحکام بخشد

چون دعوایی است تخصصی حتی المقدور وکیل اختیار نمایید