مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از انبار

باسلام وخسته نباشید،،ابلاغیه دادگاه کیفری واسم اومده که فردی که لوازم جهیزیه منزلم را از داخل انباری سرقت کرده متهم شده به رد مال و 5 ماه حبس تعلیقی در 3 سال و جریمه نقدی،،لطفا راهنمایی کنید حالا ک ایشان قرار نیست زندان برود تکلیف من چیه آیا باید واسه رضایت بیان پیش من یاخیر؟و اگر نیومدن باید چیکارکنم؟آیا لازم است الان اقدامی کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مجازات حبس ایشان تعلیق شده است فقط می‌بایست رد مال را انجام بدهد 7 تا 3 سال تعلیق شده است