مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام وقت بخیر
1: از من شکایت شده سیمکارت و حساب بانکی منو مسدود کردن بدون اینکه به من ابلاغ بشه که شاکی دارم
(حتی سیمکارتم که مسدود شد فرداش شماره جدیدمو ثنا اعلام کردم وثبت شد)
فقط یک ابلاغیه برای من داخل ثنا اومد که
موضوع ابلاغیه:
ابلاغ دادنامه/قرارنهایی/تصمیم نهایی
متن ابلاغیه:
نسبت به شکایت______علیه_____و____ دائربر_____نیابت انجام شد

نیاز به حضور در این شعبه نمیباشد

چندروز قبل هم داخل ثنا نوشته بودن بعلت عدم حضور محکوم علیه
وقت نظارت به تاریخ___ تعیین گردید
سوالم اینه
1/ چرا به من ابلاغ نمیکنن که برم دادسرا ؟
2/چرا حساب و سیمکارتمو مسدود کردن وقتی هنوز اتهامم ثابت نشده؟؟
3/ چطوری منو محکوم کردن که من شدم محکو م علیه
4/آیا میتونم از ایشون شکایت کنم؟

باتشکر و قدردانی از زحماتتون و با امید پیروزی وسربلندی و سلامتی روز افزون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. احتمالا علیه سیمکارت بنام شما شکایت کلاهبرداری ثبت شده است وکسی از این سیم کارت یا حساب سواستفاده نموده. برای اطلاع دقیق میبایست به شعبه مربوطه مراجعه نمایید.
درصورت وجود شکایت امکان مسدودی قبل از صدوررای وجوددارد.
درشکایت های کیفری نام شخص مورد شکایت محکوم علیه بعضا قید میگردد. وتامشخص شدن رای قطعی محکومیت، قید این صفت دلیل بر بزهکاربودن شما نیست.
برای شما درآینده ابلاغ خواهد آمد ودرصورت عدم ابلاغ شخصا به شعبه مراجعه نمایید.
درصورت تبرعه شما ووجود جمیع شرایط قانونی امکان اعاده حیثت برای شما میسراست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی