مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در اعلام زمان دادگاه

سلام . خسته نباشید . 5 ماه قبل برای من پیامک ابلاغیه اومده و در سامانه ثنا هم ثبت شده اما هم چنان نوشته ((در حال بررسی مستندات...)) سوال من اینه که اولا دلیل این تاخیر در اعلام زمان دادگاه چیه و ثانیا این که چون موضوع شکایت سفته است آیا تاخیر از زمان ثبت شکایت محاسبه می شه ؟ ممنون .

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
این مدت طبیعی نیست بهتره به شعبه مراجعه کنید و علت رو جویا بشید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به شعبه مربوطه حضورا مراجعه نمایید.
درصورت مطالبه خسارات تاخیر در دادخواست بدوی،پاسخ مثبت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون خسارت مطالبه خسارت تاخیر در تادیه سفته از زمان مطالبه محاسبه خواهد شد