مشاوره حقوقی رایگان - نزاع جمعی و ضرب و شتم و فحاشی

با سلام
خاله بنده مدتیه در منزل مادر بزرگم ساکن شده ... مادر بزرگم دچار شکستگی کمر هستن به ناچار مادرم روزانه برای انجام کارای ایشون به منزلش می روند. خالم دچار مرتبا بی دلیل فحاشی میکنن و مانع ورود مادرم می شوند حتی بچه های خودشم اظهار میکنن ایشون بیمار روانیه.... چند بارم به خانه ما امد و مادرم را تهدید کرد که اگه به منزل مادربزرگم بره کتکش میزنه که بلاخره هم ایشون رو مورد ضرب و شتم قرار داد. در زمان وقوع خاله دیگرم و پرستار مادر بزرگم حضور داشتن. من و خواهرم به قصد صحبت ولی عصبانی و با فحاشی به خانه مادربزرگم رفتیم که خالم با ما هم درگیر شد و ما رو زد و خواهرم هم ایشون رو در دفاع از خودش زد. ایشون هیچ اسیبی ندیدن ولی قصد شکایت دارن. نتیجه شکایتشون چی میتونه باشه اگر ما هم متقابلا از ایشون شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

ممکنه به عنوان ضرب و جرح و فحاشی شکایت کنن وشما هم میتونید متقابلا شکایت کنید و شهود را به دادگاه ببرید برای اثبات ادعای خودتون

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، این گونه شکایت ها معمولاً به نفع هیچ طرفی ، تموم نمی شه و بهترین راه این است که کار به دادگاه کشیده نشه و با هم آشتی کنند. اثبات ادّعاها ، مشکل است و پس از رفت و آمدهای بسیار ، چیزی عاید نمی شود و عاقبت باید صلح کنند.