مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه به جهت الزام به تنظیم سند خودرو

با سلام و احترام
چند روز پیش برای من یک ابلاغیه صادر شد مبنی بر الزام به تنظیم سند خودرو و مطالبه هزینه های دادخواست در حالی که من هیچ اطلاعی از موضوع شکایت نداشتم. بعد از بررسی ابلاغیه و پرس و جو از اقوام، مشخص شد که پدر مرحومم سال 85 یک خودرو را به شخصی فروخته است و به ایشان وکالت به جهت تنظیم سند هم داده شده است. اما این خریدار خود انتقال سند را به تعویق انداخته و پس از فوت پدر من، دیگر نتوانسته است انتقال سند را انجام دهد. حالا برای من و خواهرم به عنوان وارثین پدرم، ابلاغیه صادر شده است که باید در دادسرای شهرستان شوشتر حاضر شویم. مشکل اینجاست که من ساکن تهران هستم و برای من اصلا مقدور نیست که به شوشتر بروم. در ضمن مشکلی هم با بحث انتقال سند ندارم و حاضرم با رضایت کامل با خریدار همکاری کنم. همچنین هیچ اطلاعات تماسی از شخص خریدار ندارم که موضوع را حل و فصل کنم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که من چگونه می توانم بدون مراجعه به شوشتر موضوع را حل و فصل نمایم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید لایحه دفاعیه تنظیم و از طریق دفتر خدمات قضایی برای دادگاه ارسال نمایید و اعلام نمایید که حاضر به انتقال سند هستید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون شکایت شده چاره ای جز پیگیری قضایی ندارید حضور پیدا کنید یا وکیل بگیرید.تا نروید و پرونده را مطالعه نکنید نمی توانید با وی به توافق برسید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست طی یک لایحه و موضوع را برای شعبه‌ی محترم دادگاه ارسال نمایید و اعلام آمادگی جهت موضوع خواسته را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است