مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی در شناسنامه و گذرنامه

باسلام.
من سال گذشته از کشور ترکیه بخاطر اقامت بیشتر از سه ماه مجاز دیپورت شدم.
و امسال در ایران نام خانوادگی ام را برای دریافت شناسنامه جدید تغییر دادم. (مورد حذف پسوند نام خانوادگی)
و به اینجهت اقدام به تهیه پاسپورت جدید یعنی تعویض پاسپورت قبلی بخاطر مغایرت نام خانوادگی کردم.
سوال؛ حالا با این مشخصات نام خانوادگی و عکس جدید آیا الان امکان دارد بتوانم بطور قانونی وارد ترکیه شوم؟ یعنی امکان دارد هویتم تغییر کرده باشد؟؟؟؟

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، هرگونه تغییر در شناسنامه ، قید می شود و ممکن است در پاسپورت نیز منعکس شود. اگر در پاسپورت ، قید نشود ، ممکن است بتوانید بطور قانونی ، وارد ترکیه شوید.