مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

ما دوبرادر و دو خواهر هستیم و در شهرمون یک زمین به مساحت 424 متر داریم که 120متر ان بنا ساختمان میباشد و الباقی زمین پشت ساختمان و خانه ما در جاده اصلی شهر قرار دارد. در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمایید که تقسیم ارث به چه صورت خواهد بود. درضمن خانه ما دو طبقه میباشد. ممنون

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، اگر زمین سند داشته باشد ، باید از طریق درخواست انحصار وراثت از دادگاه محل فوت ، اقدام شود. اگر سند نداشته باشد ، هر خواهر ، یک ششم و هر برادر ، یک سوم از زمین را می برد.