مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای شورای عالی پزشکی نظام وظیفه

سلام من دیسک کمر دارم لغزندگی و بیرون زدگی مهره. کمیسیون پزشکی شهرستان گفتن معاف دائم حتی هزینه صدور کارت هم ازم گرفتن ولی 20 روز بعد پیام اومد که کمیسیون دیگه ای در استان باید برم رفتم اونجا پرونده منو نگاه کردن خانم دکتری اونجا بود گفت این بیماری در حیطه تخصصی من نیست و پرونده منو گذاشت کنار گفتن بیرون باش بعد که صدام زدن گفتن معاف از رزم. و گفتن هیچ اعتراضی هم نمیشه زد من الان باید چیکار کنم یعنی پزشکان شهرستان الکی رای دادند و هیچی حالیشون نبوده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید