مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام.همسر اینجانب دوسال قبل نود درصد مهریه اش راگرفته ولی مدرکی نداد.حالا دوباره هوس کرده مهریه بگیره وقتی احتراز م را دید .پیش شاهدهاقسم خورد که نگرفته.ازانروز به بعد احساس میکنم با یک هیولا زندگی میکنم.دیگه نمیخام براش چیزی بدم البته چیزی هم بغیر یک خانه ویک قطعه زمین مسکونی هیچی ندارم..که انهم برای آینده بچهام است.این سوال ازطرف دوستم میباشد که خاهش دارد جوابی مناسب برایش بدهید.تشکر وتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه اثبات نمایید مهریه را پرداخت نموده اید دین شما به میزان پرداختی منتفی است.
نحوه اثبات بستگی به چگونگی پرداخت دارد. مثلا وجه نقد از طریق واریز به حساب،واگذاری ملک ، شهادت شهود و…

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دوبار امکان اخذ مهریه نیست،
اگر مدرکی دلال بر اخذ مهریه دارید امکان اثبات است...