مشاوره حقوقی رایگان - مشاور حقوقی مستاجر و موجر

سلام من یک خانه را رهن و اجاره دادم مستاجر قبل از تمام شدن قرارداد پول رهن را می خواهد و اجاره دوماه پیش را نداده و به بهانه مزاحمت شکایت کرده که دروغ میگوید لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت مزاحمت ارتباطی به قرارداد اجاره ندارد
و در ‌مورد شکایت مزاحمت شما باید دلایل خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان تخلیه قبل از اتمام قرارداد توسط موجر به کیفیتی که فرمودید جز با رضایت شما وجودندارد.
بحث مزاحمت ارتباطی با تخلیه پیش از موعد ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد مزاحمت با اجور معوقه

نسبت به ایجاد مزاحمت هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.