مشاوره حقوقی رایگان - حبس خانگی

سلام
دختری 19 ساله هستم که به شدت تحت کنترل خانواده هستم به هیچ وقت اجازه‌ی بیرون رفتن از خانه را ندارم قبلا دو سال از تحصیل محرومم کردن ولی دوباره توانستم ادامه تحصیل بدهم و الان سال اخر دیپلم هستم .
من کاملا متوجه هستم که بعد از 18 سالگی میتوانم از خانوادم جداشوم ولی مقدور به این کار نیستم 3 برادر دارم ک به شدت عصبی هستن پدرم زنده هست ولی هیچ اختیاری از خودش تو خانواده نداره و فقط برادرام برای همه تصمیم میگیرن مادرمم مثل پدرم هستن ‌‌.
من از نظر مالی و روحی روانی به شدت دچار مشکلم و میخوام برم سرکار تا حداقل بتونم پولی برای نیازهای اولیه‌ام داشته باشم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم و برم سراغ شکایت .
مدرسه‌ی من پیش دادگاه است و میتوانم از اونجا اقدام کنم ولی نمیدونم هزینه‌ی شکایت چقد میشه و مهم‌تر از همه‌ی اینا این‌که ایا دادگاه بعد از شکایت میتونه برای امنیت من توی خونه از خانوادم تعهد بگیره یا نه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میتوانید مستقل زندگی کنید و کار کنید ولی بهتراست با اورژانس اجتماعی و مشاور هم صحبت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مشکل شما از طریق دادگاه حل نمیشود در صورت ضرب و جرح و یا بدرفتاری با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید