مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت و عقب نشینی ملک

با سلام و خسته نباشید؛
بنده در ملکی کلنگی سکونت دارم که سند ثبتی و به نام پدر مرحومم میباشد پدرم در وصیت نامه دو دانگ از ملک را به من تعلق داده ولی در سند ثبت نشده، آیا این دو دانگ شامل من میشود، حالا میخواهم که سند را به نام خودم بزنم این ملک عقب نشینی هم دارد من 4 برادر و 3 خواهر هم دارم و میخواهم سهمشان را نقدی پرداخت کنم و ملک را به نام خودم بزنم برای مشخص شدن مقدار عقب نشینی ملک و همچنین مقدار دقیق قیمت ملک تا بتوانم سهم برادر و خواهرهایم را بدهم باید چه مراحلی را طی کنم، با تشکر

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، ابتدا باید درخواست انحصار وراثت شود و میزان سهم هریک از ورّاث مشخّص شود. سپس سهم هریک از ورّاث ، خریداری شود و سپس نسبت به تنظیم سند ، اقدام شود. و سند انتقال ، به نسبت سهم ، توسط هریک از وراث ، در دفتر خانه اسناد رسمی ، امضاء شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ ابتدا انحصار وراثت بگیرید 2ـ دادخواست تنفیذ وصیت نامه عادی بدهید 3ـ دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. 4ـ دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید.
در اجرای احکام خودتان ملک را بردارید.
در خصوص عقب نشینی به شهرداری مراجعه کنید