مشاوره حقوقی رایگان - پدرم هفت سال میشود که به رحمت خدا رفته آیا همسر سابق پدرم میتواند طلب مهریه کند؟

پدرم هفت سال میشود که به رحمت خدا رفته و 35 سال پیش از همسر خود جدا شده آیا میتواند طلب مهریه کند در صورتی که چیزی به اسم پدرم نیست و یک خانه هست که به اسم مادرم هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری مهریه قابل مطالبه است
وراث تا میزان ماترک مسؤل پرداخت بدهی متوفی هستند نه بیش‌تر

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ایشان این حق را دارد ولی نمی تواند مهریه را از اموال مادر شما و دیگران استیفاء نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر زوجه مهریه خود را ابرا
نکرده باشد مطالبه مهریه امکانپذیر است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر.درفرض داشتن مهریه درسند طلاق وطرح دعوی علیه وراث ،به جهت عدم وجود ترکه،وراث دعوی عدم کفایت ترکه میتواند طرح نماید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر مهریه پرداخت نشده باشد میتواند وچون ارثی ندارند ورثه موظف به پرداخت نیستند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام طلب آن را میتواند داشته باشد منتها در صورت عدم وجود اموال عملا بدون اقدام خواهد بود