مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با سلام. خواستم بگم تقریبا یک هفته میشه ک فهمیدم شوهرم صبح تاشب ک سرکاره با ی خانومی ازطریق تماس تلفنی و اس ام اس در ارتباطن ولی نمیدونم رابطشون در چ حده وقتی شک کردم رفتم پرینت سه ماه تماس و پیامکشو درآورم دیدم بله بادخترای زیادی پیام وتماس داشته ولی تواین یک هفته من مردم وزنده شدم ولی خودش قسم دروغ میخوره ک من باکسی نبودم و نیستم منم خیلی بهش گفتم اگ چیزی بوده یا باشه ک من بفهمم طلاقمو میگیرم ولی اون بازم پیام بازی میکنه واینو هم بگم ک21سالمه ازنظر تیپ و قیافه خیلییی خوبم وهیچ کمبودظاهری ندارم،ماباعشق ازدواج کردیم وبخاطرشغل شوهرم اومدم توی شهرغریب دورازخانوادم خیلی تواین سه سال سختی کشیدم چون شوهرم اخلاق خوبی نداره عصبی و بددهن هستش ولی چیکارکنم خیلی دوستش دارم و هیچوقت بهش خیانت نکردم ولی اون داره بهم خیانت میکنه چیکارکنم ازین کار دست بکشه؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اثبات رابطه نامشروع نیاز به ارائه ادله اثباتی دارید و برای طلاق عسرو حرج را باید ثابت کنید و در مورد سوال با مشاور خانواده مساله را مطرح فرمایید