مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر (مستاجر مجرد)

فردی مجرد خانه اجاره نموده و موجب آزار و اذیت صوتی و غیر متعارف گردیده در آپارتمان !!! کاری با قانون ندارم که می گوید مجرد منعی در سکونت و اجاره کردن ملک ندارد! اما از کجا بدانیم که طبق قانونی که در اینترنت نیز خواندم که مستاجر مجرد باید ارائه گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی اشتغال به کار را به واحد املاک به درستی اعلام کرده است؟ شاید با واحد املاکی ساختو پاختی کرده باشد؟ آیا قابل بررسی است؟ برای مالکان دیگر واحد ها؟ شاید این فرد مشغول به کار غیر متعارفی باشد در داخل منزل؟ راه چاره چیست؟ چرا قانون خلاء دارد. بالاخره درسته که هر انسانی حقوقی دارد و متاهلی و مجردی دلالت بر مشکل دار بودن این افراد نیست اما باید نکات ریزی که در این امر وجود دارد نیز توجه کرد که میزان خطا و آزادی در هر کاری در افراد مجرد بیشتر از افراد متاهل است! اگر متاهل ها دعوا می کنند که هر کسی هم ممکنه دعوای خانوادگی داشته باشد اما مجرد ها دعوا با کسی در خانه نمی کنند (بسیار کم پیش می آید) ولی هزار کار غیر متعارف که بدتر از دعوا است را می توانند به راحتی انجام دهند! لطفا راهنمایی بفرمایید !

پاسخ ها :

یک وکیل

بحث شما فلسفی است و از تخلیات و ذهنیات شما نشات می گیرد و اساس و پایه حقوقی ندارد. والسلام