مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام بنده تصادف کردم یه پراید از عقب باهم برخورد شدید کرد و من دچار خسارت جانی شدم نخام اسیب دیده و الان 3روزه بیمارستانم کروکی هم دریافت کردیم که در کروکی هم جرحی و تعداد مصدوم اشاره شده من الان باید شکایت کنم ؟و ماشینمم مدل 86 هست ایا میتونم برای افت قیمت ماشینم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله نیازمند شکایت جهت مطالبه دیه خسارت جانی دارید.
درصورت ورود خسارت مالی حق مطالبه دارید،افت قیمت به خودروشما تعلق نمیگیرد.
موفق باشید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به هر حال از بابت مسولیت مدنی ، ضرر جبران نشده ای نبایستی باقی بماند ، هر چند افت قیمت رو تا خودروهای 5 ساله در نظر میگیرند منتها احتمال رای گرفتن نیز وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
برای مدل 86 اصولا خیر مگر تحت شرایطی خاص