مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخلیه پیش از موعد توسط موجر

سلام. بنده خانه ای را اجاره نمودم با ودیعه 50 میلیون و اجاره 700هزار تومان که درتاریخ 1402/3/31خاتمه قرار داد بودالبته قرارداداولیه در سال 1400را دستی نوشتیم وسالهای بعدرا بصورت تلفنی توافق کردیم لذا در فروردین 1402با موجر بصورت تلفنی تماس گرفته ونظرشان را در مورد تمدید ویا تخلیه جویا شدم وایشان با 50میلیون ودیعه وافزایش اجاره به مبلغ1500000هزار تومان رضایت خود را اعلام کردند که بنده هم بدون کوچکترین تاخیری اجاره را پرداخت کردم که دراواخر شهریور موجرتلفنی اعلام کردند که بعلت نیاز مالی میخواهم خانه را بفروشم وباید تخلیه کنی آیا ایشان میتوانند حکم تخلیه بگیرند با توجه به اینکه عقد اجاره از عقود لازم هست ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر،درصورت بودن قرارداد اجاره (اعم از کتبی وشفاهی)امکان تخلیه زودتراز موعد توسط موجر وجودندارد.