مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک و سند بازداشتی

باسلام بنده خونه خریدم سندش قدیمی بود متوجه شدم سندش سال 96برای شخصی 80میلیون بازداشت دائم کردن وفروشنده گفت که با اومدن سند جدید این بازداشتی برداشته میشه ولی سند که اومد باز همون بازداشتی رو داره الان بعد از یک سال هی داریم میرسم دادگاه و می‌آییم ونه قبول میکنم فروشنده سند جایگزین کنه که سند ما آزاد بشه نه پول قبول میکنم نه متهم تیره شده رو تکلیف چیه ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید