مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یکی از حساب هام

با سلام چند هفته ای میشه یکی از حساب هام مسدود شده بود از بانک پرسیدم میگه به دستور پلیس فتاعه بخاطر جرایم اینترنتی در صورتی که من خیلی خیلی کم از این حساب استفاده میکنم و اصلا نمیدونم چرا واقعا باید مسدود بشه پولی ام نرخیتم اصلا توش نهایت 3 4 تومن داخل ثناام نگاه کردم ابلاغه ایی اصلا ندارم من حالا من چیکار باید کنم بقیه حسابام مسدود میشه؟ برای رفع مسدودی باید چه کاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به پلیس فتای شهرستانی که دستور مسدودی راصادر کرده جهت مطلع شدن از کم وکیف ماجرا مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سایت eers. ir اطلاعات خود را ثبت کنید و از هرگونه اقدام در سایت شرط بندی بپرهیزید و از شعبه مسدود کننده پیگیری کنید