مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و اخلال در نظم عمومی

با سلام
بنده در یک درگیری حضور داشتم، در دادسرا شاکی رضایت داد و من هم سابقه کیفری نداشتم، با این حال مقام قضایی در دادسرا بهم گفت که تعلیق میکنم به مدت 6 ماه و حین تفهیم اتهام بهم گفت که مرتکب اخلال در نظم عمومی شدی، الان من باید چکار کنم دقیقا؟ ایا کیفر خواستی برام صادر میشه یا اینکه به دادگاه میرم؟
ممنونم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در دادسرا قرار تعلیق صادر شده ، دادگاه تشکیل نمی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله کیفرخواست صادرمیشود حتما در دادگاه دفاع مناسب کنید بااگر درتوانتان است وکالت دهید