مشاوره حقوقی رایگان - پلیس امنیت یا دادگاه

سلام . چرا بعضی از افراد بعد از کشف حجاب باید بروند پلیس امنیت تعهد بدهند ولی بعضی دیگر همان بار اول باید بروند دادسرا؟ فرق این دو در چیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون بی حجابی تظاهر به فعل حرام محسوب می شود و می توانند همه اشخاصی را که تظاهر می کنند به دادسرا بفرستند و یا طبق قانون جدید به دادسرا معرفی کنند.
به خاطر اینکه تعداد این افراد زیاد است و از طرفی ممکن است باعث اعتراض برخی بشه همه را دادسرا معرفی نمی کنند و معمولاً سعی می کنند دوستانه مشکل حل و فصل بشه.