مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی. شکایت موضوع رفع تصرف عدوانی

نظریه تکمیلی :
ریاست محترم شعبه نهم دادگاه عمومی و حقوقی قزوین
با سالم و احترام
طبق قرار اولیه از سوی دادگاه محترم فقط از بنده گزارش مشاهدات خواسته شده بود که در گزارش اولیه مرقوم نمودم و اکنون نیز در نظریه تکمیلی
موارد خواسته شده در الیحه وکیل محترم که از طرف دادگاه ابالغ شده را اعلام مینمایم:
طبق نظریه قبلی تاکید میکنم با توجه به اینکه برای ساختمان مورد دعوی تفکیک آپارتمانی صورت نگرفته و سند تفکیکی ندارند، در نتیجه قانون
تملک آپارتمانی بر این ساختمان حاکم نیست و هر یک از طرفین به صورت سه دانگ مشاع از شش دانگ این ساختمان را خریدهاند ، در نتیجه موکدا
تاکید میکنم که استفاده از مشاعات توسط شرکا وقتی غیرقانونی است که تفکیک آپارتمانی صورت گرفته باشد نه این ساختمان.
در مورد پارکینگ نیز مطابق نظریه قبلی تاکید میکنم با توجه به حاکم نبودن قانون تملک آپارتمانی مشخص کردن یک پارکینگ با حد و حدود
مشخص فقط با توافق طرفین میتواند صورت گیرد، یعنی مالکین در ساختمانهای تقسیم مشاعی از همه جای ملک با توافق هم میتوانند استفاده
کنند به هر تعداد و به هر مساحت، که در سه دانگ مشاع از شش دانگ به صورت عرفی نصف فضاها حساب میشود. کجاش ایراد داره؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای ماسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است