مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام به تمام وکلای کشورم .....بنده نقاش خودرو هستم .دلال خوردو مشتریم بود. 100میلون گفت بده تا معامله کنم منم بهش دادم برای ضمانت 200میلیون سفته سفید امضا گرفتم بعد تازه فهمیدم چکار کردم گفتم از کجا بفهمم هر ماشین چقدر سود کردین گفت قراردا بنویسیم تا ماهیانه پول بدم .داخل قرار داد خلاصه بگم نوشتیم که بنده صد میلیون بحساب همسرش ریختم بعنوان قرض الحسنه و بابتش ماهیانه 9میلیون سود بده و بعد بابت ضمانت 200میلیون سفته داده البته نوشتیم تا 6 ماه تاریخ پایان قرارداد هم قید کردیم .ایشان جز سه ماه اول تیکه تیکه پول داد دیگه هیچ پولی به بنده نداده میگفت بازار خرابه .منم گفتم سود نکردی سود نمیخوام ..الان یک ماه از 6ماه قرارمون گذشته و 4ماه سودی ازش نگرفتم و بخشیدم و لی سر 6 ماه اصل پول نداد .سود نخواستم .اگه سفته اجرا بزارم به اصل پولم میرسم . آیا مجازات داره این کار .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی و مطالبه وجه به مبلغ .... و خسارات را مطرح نمایید