مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو

در نمایشگاه ماشین، خودروی خودم را معاوضه کردم و صاحب نمایشگاه به من گفت ماشین تو تصادف شدید داشته و .......... اما حالا متوجه شدم دروغ میگه و ماشین من سالمه و به کسی با دو برابر قیمت داره میفروشه.
هنوز سند نزدم و فقط قرارداد بستیم.
یعنی فقط باید جریمه فسخ بدم ،اوشون هم نفروخته هنوز ،میتوانم فسخ کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر ثمن معامله خیلی کم است دادخواست اعلان فسخ به جهت خیار غبن فاحش بدهید