مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام علیکم. پدرم که فوت کرده یک قطعه زمین کشاورزی دارد. که ما سه تا برادر و سه تا خواهر با هم دیگه زمین بین خودمون تقسیم کردیم و هر برادر و خواهر با یک تیکه زمین شدن زمین الان سه تیکه شد. و من دوتا زن دارم بچه های زنه اولی سهم اونارو دادم. و به بچه های زنه دومی زمین کشاورزی دادم ولی زمین هنوز بنام پدرم هست و میترسم بعد از فوت من پسرای زنه اولی با انها دعوا بکن و الان میخوام به پسران زنه دومی وکالت بدم که بعد از فوته من کسی بهشن چیزی حرفی نزنند چکار باید بکنم.. ممنون میشم اگر کمکم کنید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید تقاضای افراز یا تقسیم بکنید که سهم هرکدامتون بصورت قانونی مشخص بشه. البته اگر قابل افراز باشد