مشاوره حقوقی رایگان - عدم وصول پرونده استنادی یعنی چی؟

سلام من به دلیل نبودن 7 ماه سابقه بیمه ام از بیمه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری شکایت کردم،دوبار وقت نظارت تجدید شده!
الان مجددا نوشته شده به دلیل عدم وصول پرونده استنادی تجدید شده،معنیش چی میشه؟ممکنه کمک کنید
الان چیکارباید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً پرونده شما از اداره بیمه تامین اجتماعی درخواست گردیده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالاً پرونده را از تامین اجتماعی خواستن و هنوز پرونده به دیوان عدالت اداری ارسال نشده است