مشاوره حقوقی رایگان - درمورد تعویض شاهد اعسار

بادرود وسپاس خدمت کارشناسان وکلای محترم دادگاه
احتراما در مورد تعویض شاهد تعرفه شده 2 نفر وبعدا می‌توان یک نفر دیگرا جایگزین نمود تعدادی از وکلا وکارشناسان محترم پاسخهای مختلف مبذول فرموده اند
برخی بله و جناب آقای امین احمدی نیز فرموده بستگی به دادگاه دارد
درواقع سلیقه ای عنوان شده آیا دراین زمینه قانون اتخاذ تصمیم نداشته وندارد
تا مطابق به مقررات عمل نمود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درهریک از جلسات ومراحل رسیدگی که دادگاه درخواست شما را مبنی بر اخذ شهادت شهود بپذیرد،شما میتوانید شهود متفاوتی را در هرمرحله وحتی درهرجلسه حاضر نمایید، و جایگزینی شهود منعی ندارد.نهایتا درصورتیکه دادگاه شهادت فردخاصی را نیاز بداند وشما نتوانید ایشان را حاضر دارید یا مثلا دربعضی از جلسات شاهد مورد نظر حاضر ودربرخی حاضر نگردد، دادگاه نهایتا میتواند استناد شما را به شهادت شهود درمورد آن شاهد خاص نادیده بگیرد.

پرسشگر :

ممنون و تشکر مینمایم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شهادت شاهدین موضوعیت دارد و خود شخص شاهد موضوعیت ندارد. از سوی دیگر طبق قانون عنوان شده بایستی دلیل در ردیف خواسته بیان شود و اگر بیان نشود موجب رد دعواست که در اینجا شما شهادت شهود را در ردیف دلایل آورده‌اید و مشکلی از این باب وجود ندارد.