مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ابلاغیه کلاهبرداری شبکه ای

به یکی فیلتر شکن دادم
بعد از واریزش حسابم مسدود شد
الان تو سامانه ثنا زده که یکی اومده از من و چندین نفر دیگه به جرم کلاهبرداری شبکه ای شکایت کرده
اسم کسی که شکایت کرده هم دختر همون حسابی هست که برام پول زده 450ت زده
تو ابلاغیه برای کلاهبرداری به مبلغ 57 میلیون هست
توی اخرین ابلاغیه هم نوشته
بر کلاهبرداری به مبلغ 57ميليون تومان، با توجه به نظر دادستان محترم مشعربر قابل گذشت بودن بزه مزبور بر اساس قانون کاهش مجازات حبس تعزيری و
تکلیف اين مرجع جهت متابعت قانونی از نظر مقام مزبور مستندا به بند ب ماده 13 قانون ايین دادرسی کیفری قرار موقوفی
تعقيب صادر و اعلام می دارد. قرار صادره ظرف 10 روز پس از ابلاغ قابل اعتراض الان باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرار موقوفی تعقیب صادر شده است
بهتر است حضورا به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید