مشاوره حقوقی رایگان - ایا شامل مشمول گذر زمان سه سال میشوم

بنده در فروردین سال 99 اقدام به حصار کشی و احداث پی جهت ساخت و درختکاری در قطعه زمینی را نمودم جدیدا از طرف جهاد در طرح پایش، پرونده قضایی جهت رسیدگی در مراجع قضایی صادر گردیده است در طرح پایش ، زمان احداث پی و محوطه سازی اختلاف چند ماهه با واقعیت ساخت و ساز بنده را دارد دو سال و نه ماه چگونه بنده این سه ماه را اثبات نمایم تا مشمول گذر زمان سه سال شوم و از تخریب ساخت و ساز جلوگیری نمایم مشکل بنده سه ماه میباشد که در واقعیت سه سال و سه ماه از زمان احداث تا کنون میگذرد
اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید
ایا شهود در این موضوع سه ماهه تاثیری بر اثبات واقعیت دارد
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است