مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی بعد فوت پدر توسط برادر

با سلام پدر من 18 سال پیش فوت کرده برادر بزرگتر زمین کشاورزی به مساحت 4 هکتار رو در اختیار داشت و کشت شالی میکرد و تا الان هیچ سهمی به ما و مادرم نداده چند سال پیش هم من 15 سال سن داشتم با گواهی رشد امضا وکالت زمین رو گرفت و گفت سهم من رو میده ولی تا الان چیزی نداده سند و قولنامه هم به نام برادرمه راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به وکیل مراجعه و حتما دادخواست
اقامه نمایید