مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تعویض پلاک

با سلام
بنده یک سال و نیم پیش از فردی خودرو ورثه ای خریداری کردم بدون قولنامه، فروشنده مالک نبود جزو ورثه هم نبود. ولی پسر بزرگ مرحوم که دارای وکالت از بقیه بچه ها بود به من وکالت تعویض پلاک سه ماهه داد که تاریخ آن هم به پایان رسیده.
بعد از مراجعه به تعویض پلاک، گفتن در نامه انحصار وراثت مبلغ کمتر از 50 میلیون تومان قید شده و باید این مبلغ به نامحدود تغییر کند بعد تعویض پلاک انجام میشه.
متاسفانه پسر بزرگ که وکالت دارد هیچ اقدامی نمی کند و پاسخگو نیست.
آیا با وکالتی که به بنده داده میتوانم الزام به تعویض پلاک بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
ولی شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده و تمام ورثه مالک اقامه نمایید و ...