مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام شوهرم اهل زندگی نیس رفیق بازه بخاطر همین رفیق بازیش کروناگرفتم بچم نارس دنیااومد الان دکترگفته بایدببرم کار درمانی هزینه هاشونمیده میگه ندارم درصورتیکه همش داره برای خواهرش و مادرش هزینه می‌کنه بی مسولیتی اهل مشروب وموادمخدرهست صبح می‌ره شب ساعت12به بعدمیادباسروصداهاش بیدارمون می‌کنه دیگه نمیتونم بخوابم خونه هم مال خودمه بهش اعتراض میکنم میگه من همینم نمیخای مهریه توببخش طلاق بدم نفقه و هیچی هم نخواه توهین وفحاشی هم می‌کنه دست بزنم پیداکرده چطوری میتونم طلاق بگیرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق طرح دعوی نفقه، الزام به تهیه مسکن واثاث البیت،مطالبه مهریه بدوا میتوانید اقدام کنید.
ودرصورتیکه موارد ذکر شده خویش را تحت عنوان عسروحرج دردادگاه اثبات نمایید، دادگاه میتواند رای به طلاق دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه و تهیه منزل مستقل را مطرح نمایید