مشاوره حقوقی رایگان - التزام به تعهدات‌ در قولنامه و خسارت دیرکرد و التزام به سند

یک واحد آپارتمان خشک سال 1401 در مشاور املاک ازخانمی خریدم و این خانم در قولنامه متعهد به تکمیل واحد تا دو ماه بعد از عقد قرارداد درمشاوراملاک شدند و از طرف اون خانم یک شاهد امضا کرد و از طرف من هم یک شاهد امضا کرد ولی تا امروز که یکسال گذشته هیچیک آز تعهداتش را انجام نداده و حتی تماس تلفنی من را جواب نمیده و مرا هم در فضای مجازی بلاک کرده و بنده یکهفته پیش برایش از طریق خدمات قضایی برايش اظهاریه فرستادم و یکهفته مهلت بهش دادم که به تعهداتش عمل کند ولی مهلت تمام شده و حتی بامن هم تماسی نگرفته، شایان ذکر است که این خانم درحال رفت و آمد به انگلستان و ایران میباشد و از طریق شاهدش که داماد خواهرش است از تمام مسائل اطلاع دارد. خواستم ببینم بعد از تحویل اظهاریه به این خانم چه اقدامی باید انجام بدهم؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرح دعوی الزام به ایفای تعهد در دادگاه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید.