مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

با سلام میخواستم بدونم اگر خوانده در سامانه ثنا ثبت نام نکرده باشد آیا ابلاغیه دستی براش ارسال میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما هر شخصی که در سامانه ثنا ثبت نام ننموده باشد و اطلاعات ایشان در سامانه پیدا نشود به صورت سابق و دستی ابلاغیه برایشان ارسال گشته و به ایشان اخطار میگردد که با اولین‌ مراجعت در سامانه ثنا ثبت نام‌نمایند.
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را یادداشت (یا ذخیره) نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله ابلاغیه کاغذی از طریق اداره پست ارسال میشود