مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

مادرم وقتی خیلی کوچک بودم طلاق گرفته رفته بعد از فوتشون همسر جدیدشون به دروغ گفتن چیزی به ارث نگذاشتن من هم پی گیر نشدم الان یکی از آشنایان به من اطلاع داد که مادرم خانه ای از خود به ارث گذاشته بود حالا یعد از 13 سال چطور میتونم ادعای زینفع بودن کنم و به کجا باید مراجعه کنم تا گواهی انحصار وراثت رو ببینم آیا مجازی امکانش هست یا باید به شهرستانی که مادر در آنجا ساکن بود بروم؟لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید به شهرستان محل سکونت متوفی بروید. درصورتیکه اموال سابقه ثبتی داشته باشد میتوانید از ثبت اسناد نیز استعلام مالکیت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
از شورای حل اختلاف محل وفات متوفی مرحومه
تقاضای گواهی انحصار وراثت نموده و سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید