مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام و وقت بخیر
پدر بنده 6 سال پیش فوت کردن و خانه قولنامه ای از ایشان به جا مانده است که مادرم مدعی هستن پدرم خانه را به نام ایشان زده است و از نشان دادن قولنامه امتناع می‌کنند و می‌خواهند خانه را به دو برادرم ببخشد ولی خواستار این هستند که ما امضا کنیم در صورتی که من راضی نیستم میخاستم بدونم که چجوری میشه فهمید خونه قولنامه ای واقعا به نام چه کسی هست؟؟؟ ممنون میشم پاسخ سوالم را بدهید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه بدهید، درصورتیکه ملک به مادرتان واگذارشده باشد باید مدارک معتبر خویش را ارائه کند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست نقسیم ترکه تقدیم دادگاه نمایید ، در صورت انتقال مدارک به دادگاه ارائه خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید اگر قولنامه ای ارائه شد امکان ادعای جعل و آنگاه جهت صحت سنجی به کارشناس ارجاع خواهد شد.