مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام مهریه زوجه 110 عدد سکه بهار ازادی می باشد و ایشان یکماه قبل از تاریخ طلاق در دفترخانه اسناد رسمی در حضور معرقی شده پدرش و خواهرش اقرار به وصول و دریافت تمامی 110 عدد سکه بهار ازادی مندرج در سند عقد نامه خویش نموده است لیکن روز طلاق طبق گزارش اصلاحی ( طلاق توافقی و گواهی عدم امکان سازش )دو قطع زمین طی دوفقره بیع نامه به عنوان مهریه زوجه درج گردیده است
حال با عنایت به اینکه تاریخ سند رسمی اقرارنامه دفترخانه اسناد رسمی مقدم بر تاریخ گواهی عدم امکان سازش است و در آن تاریخ زوج به زوجه بابت مهریه مستندا به سند رسمی اقرارنامه دفترخانه اسناد رسمی هیچگونه بدهی و بدهکاری نداشته است آیا زوج می تواند با استناد به سند رسمی فوق دادخواست استرداد املاک خویش را به دادگاه تقدیم نماید ؟ ضمن اینکه زوجه طبق صورتمجلس دادگاه در پرونده دیگری فی مابین طبق صورتجلسه دادگاه نزد قاضی اقرار صریح و بی قید و شرط داشته است که مهریه خود را بذل و بخشیده است و ذیل صورتمجلس مذکور را نیز امضا کرده است خواهشمندم راهنمایی لازم را جهت اقدام لازم عنایت و مبذول فرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اختلاف رویه وجود دارد بنظر خیر
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است.