مشاوره حقوقی رایگان - مادرم مرا در خانه حبس میکند

سلام. دختری 23 ساله هستم. از 19 سالگی کار کردم و تمام خرج زندگیم و تحصیلم پای خودم بوده. بخاطر اینکه تازگی با آقایی آشنا شدم ک قصدمان هم ازدواج است مادرم متوجه شده و مادر خانه حبس می‌کند از خانه که بیرون می‌رود در را روم قفل می‌کند و حتی اجازه نمی‌دهد من بیرون از خانه بروم. حتی بهش میگم بیا با هم بریم بیرون خودتم همراهم باش میخوام برم لباس بخرم میگه حق نداری پاتو از خونه بیرون بذاری. از طرفی اگر پدرم بفهمد با کسی در ارتباط بودم مرا می‌کشد. من چطوری میتوانم مثل بقیه زندگی عادی داشته باشم؟؟ حتی بخوام شکایت هم بکنم نمی‌شود چون اولا در خانه حبس هستم دوما اگر در این خانه باشم و بفهمن ازشون شکایت کردم مرا شکنجه جسمی می‌کنند. لطفا کمک ام کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.