مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت وکالت فروش خودرو

با سلام من ی ماشین با شرایط انحصار وارثت فروختم . به خریدار دو ماه زمان داده شد ک جهت تعویض پلاک اقدام کنن که این امر انجام نشد.حال اتفاقی که افتاده یکی از ورثه که به بنده وکالت جهت فروش داده بودند فوت شدن و من دسترسی به فرزندانشون ندارم جهت گرفتن وکالت .تکلیف خریدار چیه یا من چیکار میتونم بکنم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مبایعه‌نامه از وراث داشته باشیدشما میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک طرح کنید.در غیزچر اینصورت هر ذینفعی می‌تواند تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت کند پس از آن راهکارهای قانونی متفاوت وجود دارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. می بایست انحصاروراثت اخذ کنید. بااستعلام ازثبت احوال ورثه قابل شناسایی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خریدار باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت تمام ورثه اقامه نماید