مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حکم تعزیری مواد مخدر

ایا امکان تقییر حکم تعزیری به تعلیق در خصوص مواد هست؟ به چه صورت؟ مقدار مواد 2گرم و 50سانت مقدار حکم 6ماه بدون سابقه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت قطعیت رای، مفاد آن اجرا میشود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله.در جرائم تعزیری درجه 3 تا 8 دادگاه می‌تواند در صورت وجود شرایط مقرر برای تعویق صدور حکم، اجرای تمام یا قسمتی از مجازات را از یک تا 5 سال معلق نماید. دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری نیز پس از اجرای یک سوم مجازات می‌تواند از دادگاه صادرکننده حکم قطعی، تقاضای تعلیق نماید. همچنین محکوم می‌تواند پس از تحمل یک سوم مجازات، در صورت دارا بودن شرایط قانونی، از طریق دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری تقاضای تعلیق نمایید.