مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده همسر

سلام. زن صیغه ای دایم 40 ساله که 4 سال از ازدواج مان میگذرد دارم و هم او مرا و من او را به شدت همدیگر را دوست داریم مدتی است خواهر خانومم زندگی مارا تیره تار کرد و خانوم بنده قهر کرده و به خانه پدرش رفته مدت یک ماه میشود نه میگذارند او را ببینم نه میگذارند تلفنی حرف بزنم و مدام تهدید میکنن که بیایی ال میکنیم می‌زنیم ازین حرفا ایا میشود از خانواده زنم شکایت کرد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صرفا اگر جرمی مرتکب شدند مثل توهین و تهدید می توانید با ادله اثباتی از آنها شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر جرمی اتفاق نیفتاده است همسر شما در اینجا عاقل و بالغ هستند و می‌توانند خودشان تصمیم بگیرند