مشاوره حقوقی رایگان - تخریب آپارتمان

سلام بنده صاحب یک طبقه از سه طبقه آپارتمان در استان تهران می‌باشم که عمر ساختمان بیش از 60 سال است وبارها و بارها نوسازی انجام شده ولی در تمام طبقات علاوه بر نشست ساختمان کف ساختمان هم شیب برداشته حالا سوال من اینجاست که بنده این واحد را اجاره داده ام ولی صاحبان دو طبقه ی دیگر راضی به تخریب نیستند آیا من می‌توانم بصورت فرادا برای تخریب به شهرداری مراجعه کنم؟و اگر اتفاقی در جریان همین نشست ها برای کسی بیفتد من باید دیه بدهم؟لطفا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
نیازه مستندات و مدارک شما بررسی بشن.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله به تنهایی میتوانید حکم بگیرید و با نظر کارشناس ملک تخریب شود