مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب متهم

با سلام .شکایتی داشتم به جرم خیانت در امانت و تصرف عدوانی ملک ،مراحل تحقیقات کلانتری تمام و به شعبه دادیاری ارجاع شد، طی ابلاغیه بنده شاکی برای توضیح رفتم ،دادیار جلسه فوق العاده اعلام کرد با حضور مشتکی عنه که متاسفانه حاضر نشد ،الان یک ماه گذشته ،پیگیری کردم مجددا به مشتکی عنه ابلاغ جهت رسیدگی کردند اما باز هم حاضر نشده ،مگر نباید در این جور موارد قاضی حکم جلب متهم برای ارایه توضیحات را صادر کند ؟متاسفانه صادر نکرده و پیگیری کردم منشی شعبه میگن :خودتون بیاین با قاضی صحبت کنید .من اراک هستم محل شکایت لنگرود .نهایت دیروز از طریق دفتر فضایی درخواست جلب سیار متهم را خواستم .ممکنه راهنمایی کنید چرا دادیار شعبه اقدامی نمیکند و حکم جلب هم صادر نکرده است ؟!

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام عدم حضور ایشان موجب توقف رسیدگی نخواهد بود دادسرا به رسیدگی ادامه داده و با توجه به مدارک شاکی تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صدور دستور جلب با صلاحدید دادگاه بوده و عدم دسترسی به متهم ونیز عدم حضور وی دراکثر موارد مانع رسیدگی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر متهم حضور پیدا نکند جلب خواهد شد و مستحضر باشید که دعوا راه خود را می رود مرجع قضایی به موضوع رسیدگی می‌کند