مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

با سلام بنده حدود یکسال پیش ازدواج کرده و فورا" ب خانه شوهرم رفتم بعد از اینکه دیدم از نظر اخلاق مشکل داشتند و مرا بیهوده مورد ضرب و شتم قرار میداند وشرب خمر داشتند و بسیار عصبی بودند ضربه ای ب گوش ینده وارد کرد ک پرده گوشم آسیب جدی دید و ایشان تمام مدارک دکتر را از بین بردند ک مبادا من بعدا" ازش شکایت کنم. بوسیله خودشان ب خانه پدری رفتم و از ایشان شکایت کرده و در ثانی درخواست مهریه کرده و دادگاه حکم صادر کرد برا ضرب و شتم هم ب نفعم.درخواست مهریه چون‌مدرک برای ضرب و شتم نداشتم ب نفع ایشان رای صادر شداما یرای مهریه رای دادگاه ب نفعم صادر شد ایشان ب این خاطر عدم ثبت‌محضری25 میلیون جریمه شدند بعد ایشان‌اعتراض کردند و پرونده رفت تجدیدنظر استان حدود سه ماهه هنوز جواب نیومده میخوام بدونم چ مدت طول مسکشه حکم قطعی بیاد؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثنا پیگیری کنید زمان قابل پیش ببنی نیست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به حجم پرونده های دادگاه تجدید نظر استانتان دارد.