مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اموال به جای طلب

سلام. شاکی من رضایت داده مالش رو که در پارکینگ توست پاسگاه فرستاده شده بود بدون اطلاع من برده فرداش دوباره رفته شکایت کرده ک وسیله هام که چندتا دینام و دستگاه برش کارگاهی بود کم هست. ضمنا وسایلی که برده بودم به خاطر طلبی ک ازش داشتم ب مبلغ 200 میلیون بوده شریک بخشی از کارگاه بودم و2ماهم کار کردم اونجا سفته هم دارم ازش قصدش پایمال کردن 200 میلیون من است و از فرصت استفاده میکند راهی برای بیگناهی ام هست چیکار کنم ممنون.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای مبلغ طرح دعوی مطالبه وجه نمایید و دلایل از جمله به شهادت شهود استناد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما حق نداشتید که وسایل را بجای طلب خود بردارید و بایستی طبق حکم دادگاه عمل میکردید در هر حال ایشان از شما سفته دارند و میتوانند طبق آن اقدام کنند و حتی درباره وسایل برده شده نیز میتوانند شکایت کنند و لیکن شما نیز برای طلب خود میتوانید دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد شهادت شهود را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.