مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اموال

سلام
من تمام مدارک شناسایی کارت های بانکی و گوشی رو گم گردم و بلافاصله بعد از گم شدن مدارک از حسابم برداشت شد برای شکایت رفتم کلانتری استان گلستان چون مسافر بودم بهم گفتن برم تهران شکایت کنم.الان تهران شکایت کردم پروندم رو فرستادن استان گلستان ...برام پیام اومده ظرف 5 روز برم دادسرا....نمتیونم ظرف 5 روز مراجعه کنم ...الان باید چکار کنم.؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در دادسراي نيروهاي مسلح گلستان شكايت از ماموري كه اظهار نموده برويد تهران نماييد
سپس عدم حضور مانع رسيدگي ها مي باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید لایحه ارسال کنید و یا وکیل بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

از اون شهر وكيل بگيريد الكترونيكي وكالت تنظيم ميشه و كار شما رو پيگيري ميكنه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادسرای محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است می توانید از تهران لایحه بفرستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است ظرف پنج روز پیگیری کنید
و اگر نمی توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست بدهید تا به شما مهلت بدهند.
به هر حال باید پیگیری کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی مستقر در تهران طی لایحه ای علت عدم حضور خود را شرح دهید و تقاضای مهلت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید حضورا مراجعه نمایید یا لایحه ارسال نمایید یا وکیل بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اظهارات خود را از طریق لایحه در دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود لایحه دهید بعد از آن تاریخ رجوع کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت عدم پیگیری پرونده شما متتفی می شود بهتر است یا حضورا مراجعه کنید و یا لایحه ارسال کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اشتباهی به شما راهنمایی دادند و باید شکایت شما را در همان حوزه گلستان ثبت می‌کردند میتونید از افسری که این راهنمایی را به شما کرده است در 197 بازرسی ناجا شکایت کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام لایحه بفرستید ودرخواست نیابت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از شهر مذکور وكيل بگيريد الكترونيكي وكالت تنظيم ميگردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اقدام به ارسال لایحه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لایحه ارسال کنیدو درخواست بدهید تا به شما مهلت بدهند.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

یا تماس بگیرید علت غرم حضور خود را موجه کنید و زمان دیگری را به آنها پیشنهاد بدهید،،به هر حال شما باید پیگیر باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی یه لایحه کامل بنویسید و ارسال نمایید

الهه حسینی

الهه حسینی :

درود
شكايت ميبايست در گلستان مطرح ميشد
درصورت عدم امكان حضور ميتوانيد لايحه ارسال كنيد يا وكيل بگيريد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی طی لایحه ای عذر موجه خود را اعلام فرمایید و یا وکیل بگیرید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

لایحه بفرستید یا درخواست استمهال کنید و یا وکیل از همان استان بگیرید که پیگیر کارتون باشه

صادق طلعتی دلیر

جناب آقای صادق طلعتی دلیر :

لایحه ای با موضوع درخواست استمهال از طریق دفترخدمات قضایی به دادیاری یا بازپرسی مربوطه ارسال نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تشریف ببرید یا وکیل دادگستری اعزام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

لایحه ارسال کنید ولی متعاقبا در اسرع وقت به شعبه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تکمیل تحقیقات لازم است که مراجعه کنید.