مشاوره حقوقی رایگان - بابت دیرکرد ثمن معامله ملک قولنامه ای

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما.خواهش دارم اگرممکنه زودتر جواب بدید بهم ممنون میشم.بنده.بامادرم‌ملکی‌قلنامه‌ای رابه‌صورت3دانگ3دانگ.خریداری‌کردیم‌.وبنده،مبلغی‌که‌سهم‌است‌راکامل‌به‌صورت‌چک‌بین‌بانکی‌به‌فروشنده.دادم‌وقرارشدالباقی‌پول‌ثمن معامله‌راکه سهم‌مادرم‌هست20روزبعدپرداخت‌کنیم‌ولی‌.بابالارفتن‌قیمت‌ملک‌فروشنده‌زد،زیرش‌.شمارحسابی‌هم‌به‌بنده‌الام‌نکردن‌جواب‌تماس‌وپیامک‌های‌بندروهم‌نمیدادن‌بعداز2ماه‌پیگیری‌بنده‌پول‌روبه‌حساب‌دادگستری‌.واریزکردم،الان‌فروشنده‌منومادرم‌روبابت‌2ماه‌دیرکردالباقی‌ثمن معامله‌محکوم‌کردن‌وحسابهاوماشین‌باری‌بنده‌روکه‌تنهاوسیله‌کارم‌بودراتوقیف‌کردن‌.الان‌بایدمن‌چطورماشینم‌روازتوقیف‌دربیارم‌، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب متاسفانه سوال شما به دلیل عدم رعایت فاصله به درستی منتشر نشده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست