مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشود رای قطعی را بدون هیچ مدرکی عوض کرد؟

کسی بمااتهام شراکت درسرقت زد اما قاضی مارامنع تعقیب وبرای ایشان حبس وردمال بعنوان تصمیم نهایی اعلام کرد.ایامیتواندطرف بعداز گذشت پنج ماه ازگذشت منع تعقیب وگذشت دوماه از رای قطعی حبس قانونی ورد مال دوباره پای ماکه ازطریق قانون تبرئه شده ایم راوسط بکشد پرونده رامجددابازکند. اکنون چهارماه است که رای منع تعقیب تبرئه برای ماامده امکان بازکردن مجددپرونده وشریک کردن و سرقت بدون هیچ مدرکی ممکن است؟

پاسخ ها :

آرش فاطمی

جناب آقای آرش فاطمی :

دوبار نمیشه برای یک عنوان اتهامی شکایت کرد